Tarieven en voorwaarden

 

Onze werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd door onze eigen monteurs die met hun bus bij u op locatie komen. Als een monteur bij u aan de deur komt geldt een tarief voor voorrijkosten, plus een tarief voor de gewerkte uren (wij rekenen met halve uren), aangevuld met kosten voor gebruikte materialen en parkeerkosten.

Arbeid
Als wij werkzaamheden voor u uitvoeren gelden hiervoor onderstaande tarieven voor gewerkte uren.

Tarieven vanaf januari 2024 Prijzen excl. btw
Elektromonteur €62,50
Zon- en feestdagen 200%
Overige uren na 17:00 uur en op zaterdag 150%

Voorrijkosten

 

Voor iedere opdracht die wij in behandeling nemen moeten we kosten maken. Zo heeft een monteur tijd en een auto nodig om bij u te komen en gebruikt hij speciale gereedschappen. Al deze kosten zijn verwerkt in de voorrijkosten. Verder brengen wij u de daadwerkelijk gemaakte uren en gebruikte materialen in rekening. Op deze manier kunnen wij op transparante wijze inzichtelijk maken welke kosten wij aan u doorberekenen.

Als u een vaste prijs hebt afgesproken zijn de voorrijkosten niet van toepassing.

 

Tarieven vanaf januari 2024 Prijzen excl. btw
Tot 20 km €50,00
Tot 50 km €70,00
> 51 km €0,48 per km
Reis uur, 70% van uurtarief

Parkeren
Onze monteurs hebben de mogelijkheid om hun auto aan te melden voor gebieden waarin betaald geparkeerd moet worden. Dit brengt extra kosten met zich mee. Als u onze monteur liever wilt laten parkeren met uw bezoekerspas of hebt u de beschikking over een eigen parkeervoorziening dan kunt u dit aangeven wanneer u een afspraak met ons maakt.

Voorwaarden
Alle transacties en leveringen geschieden volgens onze algemene voorwaarden.

U kunt het hier bekijken en/of opvragen bij ons.

loading